Grasmaaien kan niet iedereen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het maaien van gazons.


Maaien van gras is een erg ruim begrip. Gazon vergt een ander maaisysteem dan bv. ‘ruw’ of ‘ruig’ gras. Wij hebben ervaring met beeld- of frequentiebestekken. Als het gaat om het inzetten van een driedelige kooimaaier, vijfdelige kooimaaier, tweedelige cirkelmaaier of driedelige cirkelmaaier, is dat voor ons geen probleem. Voor elke maaifrequentie of beeld hebben we machines in eigen beheer.

Gazon vergt een ander maaisysteem dan bv. ‘ruw’ of ‘ruig’ gras. Wij hebben ervaring met beeld- of frequentiebestekken. Als het gaat om het inzetten van een driedelige kooimaaier, vijfdelige kooimaaier, tweedelige cirkelmaaier of driedelige cirkelmaaier, is dat voor ons geen probleem. Voor elke maaifrequentie of beeld hebben we machines in eigen beheer.

Kwaliteit en ergonomie staan bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat onze gazonmaaiers zijn uitgerust met airco en comfortabele stoelen.  Wij maken gebruik van topmerken machines zoals John Deere en Toro.

Er zijn altijd plekken die de grotere machines niet kunnen maaien. Deze worden door middel van handwerkers met bosmaaiers en machines met de allernieuwste eenassige maaibalken (zogenaamde vingerbalken) gemaaid. 

Ook hierbij geldt dat met goed materiaal je snel en vakkundig kunt werken. Ook hier kiezen we voor topmerken zoals Stihl en Brielmaier. (www.brielmaier.com)