Van oudsher is ons bedrijf bezig met zaagwerkzaamheden, in het stedelijk gebied of recreatiegebieden. Wij doen alle voorkomende zaagwerkzaamheden of bijkomende werkzaamheden.


Bomen rooien in de stad is een werkzaamheid die u gerust aan ons kunt overlaten. Door jarenlange ervaring weten we precies welke machine we waar voor moeten gebruiken. Door de vakkundigheid van de goedopgeleide werknemers kunnen we de moeilijkste bomen, die bv. rot zijn of over een gebouw heen hellen zonder probleem verwijderen.

Bomen rooien in de stad is een werkzaamheid die u gerust aan ons kunt overlaten. Door jarenlange ervaring weten we precies welke machine we waar voor moeten gebruiken. 

Door de vakkundigheid van de goedopgeleide werknemers kunnen we de moeilijkste bomen, die bv. rot zijn of over een gebouw heen hellen zonder probleem verwijderen.

Bomen kunnen een gevaar vormen voor de omgeving. Wij voeren VTA (visuele boom inspecties) controle uit waaruit u een gericht en kundig advies krijgt over wát er, waar en wanneer moet gebeuren om bv. schades die zouden kunnen ontstaan te voorkomen (denk bv. aan takbreuk of omwaaien van bomen).

Het snoeien van bomen behoort ook tot ons werkgebied. Wij hebben twee hoogwerkers die wij inzetten voor vormsnoei en begeleidingssnoei. Kan er niet met de hoogwerkers gewerkt worden dan gaan ervaren klimmers de boom in om daar het werk te doen.

In het bomen verplanten hebben wij ook reeds veel ervaring op gedaan. De logistieke problemen die bij het op takelen en bij het transport ontstaan kunnen wij zonder problemen voor u op lossen.